+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: Is beta down?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5

    Is beta down?

    when i log in i get the server you last played on is not available? so is it just crowded or down?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    13
    Both servers are locked (grey) for me on server selection page; on my other account I get "You are not authorised to play this game" message. Several hours ago though I played for like 3-4 hours straight, then I logged off and cant enter now.
    Something wrong is going on here.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    good so its not just me then? i just dont see anything offical that says its down

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    10
    It was taken down on purpose to prepare for the public beta login time seen here:
    http://stormlegion.riftgame.com/en/beta/

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    thanks i must of missed it

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20
    wron client version ? ..... but no update

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Shuka View Post
    It was taken down on purpose to prepare for the public beta login time seen here:
    http://stormlegion.riftgame.com/en/beta/
    Huh... then how come I've played half of the day today?

  8. #8
    Junior Member faye's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    13
    I am getting that aswell; i have ran the recover option and tried to relaunch the patcher a few times but cannot yet see any updates coming through - perhaps theres one inc.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    13
    I've gone from "Server unavailable" to "Cannot connect to server" to "You are not running the correct version of the game". Oh well, it's dinner time.

  10. #10
    Junior Member faye's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Dzhai View Post
    Huh... then how come I've played half of the day today?

    Perhaps you are accepted to Alpha?

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    England GMT
    Posts
    855
    Getting the wrong client message too....played for 3 hours earlier.
    Rosy - 50 Cleric
    Wisteria - 50 Mage
    Liziana - 50 Cleric
    Jazzi - 48 Rogue

  12. #12
    Junior Member faye's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    13
    I never tried to log into the beta client at all today as i presumed it started at 5pm GMT so idk - there may be a patch incoming.

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    21
    Same cant get in,

    Lets me sorta get in but then says wrong version, please download, then I do that and get the same.

  14. #14
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by Liziana View Post
    Getting the wrong client message too....played for 3 hours earlier.
    i think they do a 0 day patch right now

  15. #15
    Senior Member Noshei's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    397
    The beta servers get patches on a daily basis, sometimes they even patch them multiple times in a single day. So it is not uncommon for them to be offline. Trion does seem to make an effort to keep them up as much as possible during the weekend tests though. So I would expect the servers to be back online soonish.

  16. #16
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    wrong client message too

  17. #17
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by Arkanja View Post
    wrong client message too
    as i said, i think they did a 0 dayx patch now testing and not yet released

  18. #18
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    7
    I downloaded the update at 10:07 PDT today, hit play then keep getting:

    "You are not running the correct version of the game.

    Please exit & run the patcher again. A new update may be on its way!

    <OK>"

    every time I run the patcher again.


    (Some patch notes would be nice too.)

  19. #19
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by Xaviera View Post
    I downloaded the update at 10:07 PDT today, hit play then keep getting:

    "You are not running the correct version of the game.
    i played 2 hours ago, ther is a new patch 2 come, be pacient

  20. #20
    same here. downloaded the patch 30 mins prior. allowed me to login and see the servers locked. I come back at time to start and it says i have the wrong version. Someone tell us exactly what is going on so we aren't going "derp?"

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts